Spaans leren in Breda? QueBueno biedt Spaanse taalles in Breda, in kleine groepjes van 3 tot 6 personen, privéles en online les, zodat je eenvoudig en snel Spaans zult leren spreken en begrijpen!

Ons doel is niet om Spaans te doceren, ons doel is om jou Spaans te laten spreken!

Spaans leren in Breda

We hebben maar één doel, en dat is jou helpen om het Spaans onder de knie te krijgen. Wij werken daarbij het liefst in kleine groepjes of met privélessen. Alleen op die manier ontstaat namelijk de intensieve interactie die nodig is om jou Spaans te leren spreken.
Onze taallessen zijn praktisch van opzet. Grammaticale kennis is noodzakelijk om correct Spaans te spreken, maar de nadruk ligt vooral op communicatie. Luisteren, vragen stellen, praten. Al in de eerste les leer je jezelf voor te stellen en daarna leer je al snel je beter uit te drukken: je leert iets te vertellen over je leven bijvoorbeeld, hoe je je staande houdt in een restaurant, of te zeggen wat je wel of niet fijn vindt om te doen.

Leraren

‘Buenos días! Soy Norma, soy de Perú y soy profesora de español. ¿Y tú?’

Al ruim 20 jaar geeft de Peruaans-Nederlandse Norma les aan beginners, maar ook aan ver-gevorderden van alle leeftijden.

Lees meer over Norma en over onze andere leraren.

Lerares Spaans

Groepsgrootte

Onze groepscursussen vinden plaats in kleine groepjes, zodat we optimaal aandacht kunnen besteden aan iedere klant. De cursussen gaan al door bij een minimum van 3 deelnemers en maximaal zitten er slechts 6 cursisten in een groep.

Veel scholen werken met veel grotere groepen en hanteren een minimum van 6 personen tot een maximum van wel 10 of 12 man. Wij hebben er bewust voor gekozen om dat niet te doen: je hebt slechts 1 x per week de gelegenheid om Spaans te praten, en als je in zo’n grote groep zit, zit je continue op anderen te wachten, en zul je maar een paar zinnetjes per les kunnen oefenen. In een kleinere groep kom je veel meer aan spreken toe en is het veel makkelijker om de aandacht erbij te houden.

Daarnaast is er in een groep altijd wel wat niveauverschil: de ene persoon leert nou eenmaal sneller dan de andere. In een kleine groep is dit verschil makkelijker op te vangen, maar in een grote groep zal de leraar zich meer en meer op moeten splitsen om iedereen aan bod te laten komen, maar ook iedereen wat bij te brengen. Dit gaat enorm te koste van de leersnelheid.

Uiteraard bieden we ook privélessen Spaans!

Tijdens de les

Vanaf les 1 praten we zoveel mogelijk in het Spaans, en laten we jou ook zoveel mogelijk Spaans spreken. Achterliggende gedachte: je hebt elke week maar 1 kans om te oefenen met spreken en luisteren. En dus proberen we die kans zo goed mogelijk te benutten. Om te leren zwemmen oefen je immers ook niet op het droge, maar moet je het diepe in.
Spannend? Wel nee, iedereen moet ergens beginnen. En moeilijk? Een beetje, maar de leraren houden er natuurlijk rekening mee dat je net begint. Kijk eens of je dit filmpje begrijpt!

Lesmateriaal

Wij werken tijdens de beginnerscursussen met eigen lesmateriaal. Dit bestaat uit een boek met uitleg en praktische oefeningen, maar afhankelijk van individuele behoeftes hebben we ook een keur aan extra oefeningen beschikbaar. Onze klanten kunnen daarnaast gratis gebruik maken van een app waarmee de vocabulaire geoefend wordt.

Lesmateriaal Spaans

Extra materiaal

Niet iedereen leert op dezelfde manier, en wat voor de één goed te begrijpen is, is voor de ander moeilijker – of andersom. Om iedere klant individueel te ondersteunen hebben we daarom een keur aan extra materiaal. Zodat je met datgene kunt oefenen, wat voor jou extra oefening vergt.

Leslocatie

Ons lokaal bevindt zich in het Breda Business Park, Lijndonk 4, Breda. In dit moderne bedrijvenpand beschikken we over een eigen ruime lesruimte op de begane grond, voorzien van alle faciliteiten.

Er is op ieder moment van de dag meer dan genoeg, ruime en gratis parkeergelegenheid.

Leslocatie QueBueno

Ons lokaal

Ons lokaal op de begane grond is ruim van opzet. Daarnaast kunnen we gebruik maken van een conferentiezaal die onder de huidige 1,5 meter norm ruimte biedt aan 9 personen. Met onze groepsgrootte van maximaal 6 personen zitten we dus veilig.

Lokaal QueBueno