Cursus Spaans voor beginners Breda

Kleine groepen, met maximaal slechts 6 personen – voor betere individuele begeleiding!

Dit is een goede basiscursus voor iedereen die Spaans wil leren. Je kunt er alle kanten mee op. Wil je Spaans leren voor de vakantie, voor het werk of als hobby? Dan geeft deze Spaanse cursus je een prima start. We gebruiken onze eigen lesmethode en oefenen veel tijdens de les. Zo houden we de hoeveelheid huiswerk binnen de perken.

Vanwege de kleine groepen (max. 6 personen) kunnen we voldoen aan de anderhalve meter norm.

Wat leer je tijdens onze beginnerscursus Spaans?

OP LOCATIE - STARTDATA:

5, 8
september

 

cursus Spaans Breda
Spaans voor beginners | wekelijks les

5/9: 17.30 – 18.45 en 20.15 – 21.30
8/9: 17.30 – 18.45 en 20.15 – 21.30

Breda, Lijndonk 4
Beginnerscursussen Spaans startend op maandag 5 september om 17.30 én om 20.15 uur, en donderdag 8 september eveneens om 17.30 én om 20.15 uur. Je krijgt wekelijks op hetzelfde moment les. Het gaat om 10 lesuren van 75 minuten.

12,5 uur les voor € 180, inclusief lesmateriaal.

7
september

 

cursus Spaans Breda
Spaans voor beginners | iedere 2 weken les

7/9: 20.15 – 21.30

Breda, Lijndonk 4

We merken dat veel van onze klanten eens per week een Spaanse les vrij intensief vinden. Ze hebben het druk met werk of hebben veel andere verplichtingen, zodat het moeilijk is om tussen de lessen door voldoende tijd aan hun Spaans te besteden. Beetje bij beetje raken ze zo achterop. Doodzonde natuurlijk! Daarom bieden we nu ook groepslessen aan die eens in de 2 weken, steeds op hetzelfde moment, plaatsvinden. Zodat je meer tijd hebt om tussendoor te studeren en te oefenen, en in een rustiger tempo de stof bestudeert.

Beginnerscursus Spaans startend op woensdag 7/9 om 20.15 uur. Je krijgt tweewekelijks op hetzelfde moment les. Het gaat om 10 lesuren van 75 minuten.

12,5 uur les voor € 180, inclusief lesmateriaal.

Over deze cursus:

In deze cursus maak je kennis met de Spaanse taal en de Spaanstalige wereld. Je leert elke les iets nieuws en we oefenen veel in de vorm van gesprekjes met je medecursisten. Daarnaast bevat de verzorgde cursusmap voldoende oefenmateriaal om ook thuis te oefenen, kun je optioneel gratis gebruikmaken van onze woordenlijsten op Memrise om je woordenschat uit te breiden, en voorzien we je van extra oefeningen.

Wat leer ik in deze cursus?

Cursusblok A1.1:
Je leert jezelf voorstellen, wat over jezelf en je familie vertellen, en aangeven of je iets leuk vindt of niet. Verder leer je eenvoudige vragen stellen, tot honderd tellen en regelmatige (en enkele onregelmatige) werkwoorden vervoegen in de tegenwoordige tijd. Tenslotte leer je te vertellen wat je hebt gedaan en wat je gaat doen: een verleden en een toekomstige tijd dus!

Kijk hier voor een uitgebreidere indruk van de lesstof.

Dit cursusblok telt 10 lessen. Als je ook de cursusblokken A1.2 en A1.3 volgt, kun je niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader) bereiken.

Hoe groot is de groep?

We werken met kleine groepen van 3-6 personen. Dit is een stuk minder dan andere taalscholen. We doen dit, omdat de leraar in een kleinere groep meer aandacht kan schenken aan iedere individuele klant. Daarnaast krijg je zo ook veel meer de kans om te spreken en te oefenen!
De cursus gaat door als het minimumaantal van 3 personen is bereikt. Uiterlijk 1 week voor de startdatum (meestal eerder) krijg je definitief bericht of de cursus doorgaat.

Nadruk op praten en luisteren

Grammatica is onontbeerlijk om Spaans te kunnen begrijpen. In de lessen zullen we daar dan ook de nodige aandacht aan besteden, want het is uiteraard de bedoeling grammaticale structuren te begrijpen en die correct toe te passen. Wat niet het doel is, is om in alle uitzonderingen te verzanden.

De absolute nadruk ligt tijdens de lessen op luisteren en spreken. Want dát is uiteindelijk wat het gros van onze klanten wil: op vakantie in Spanje zich verstaanbaar kunnen maken, en begrijpen wat er gezegd wordt. We richten ons daarom vooral op de praktijk: hoe stel je jezelf voor, hoe vertel je wat over jou en je gezin? Hoe vraag je wat iets kost, hoe het met iemand gaat, en wat je wel of niet leuk vindt? En hoe reserveer je eigenlijk een tafeltje, bestel je netjes een wijntje of vraag je de weg?

Eigen lesmateriaal

We hebben ons eigen lesmateriaal ontwikkeld voor de beginnersniveaus. Dit bestaat uit grammaticale uitleg, luister-, lees en spreekoefeningen. Thuis kun je aan de slag met schriftelijke oefeningen, maar ook met onze gratis woordenapp van Memrise. Daarnaast hebben we een keur aan complementaire oefeningen, waarmee we kunnen inspelen op de behoeften en vragen van iedere individuele klant.

Kan ik daarna verder Spaans leren?

Ja, natuurlijk! Je kunt doorstromen naar de vervolgcursussen A1.2 en A1.3. En daarna kun je verder met hogere niveau’s.

Spaans iets voor mij

Wil je eerst een kijken of Spaans iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan, of schrijf je in voor onze workshop Tapitas de español. De kosten van deze workshop worden in mindering gebracht op je deze beginnerscursus!