Kennismaken met Spaans

Kleine, maar fijne hapjes met verschillende smaken. En als je aandachtig proeft, blijft de smaak lekker lang hangen. Ga je op vakantie naar een Spaanstalig land? Dan heb je er straks meteen al plezier van. Ben je gewoon nieuwsgierig of Spaans leren iets voor jou is? Dit is een leuke manier om het eens te proberen.

Deze eenmalige workshop is geschikt voor echte beginners, die nog nooit Spaanse les hebben gehad. Ben je allang van plan om eens Spaans te gaan leren, probeer het dan eens met deze workshop. Wie weet krijg je de smaak te pakken! Als je wilt, kun je dit voorjaar meteen starten met een cursus Spaans voor beginners. Maar eerst een leuk voorproefje…

Wat staat er op het menu?

Begroetingen, uitspraak, eten en drinken, boodschappen doen en wat getallen. Handig om het ijs te breken en om bij de bakker, op de markt of in het restaurant kenbaar te maken wat je wilt in het Spaans. Daarmee heb je in Spaanstalige landen meteen een streepje voor.

Weinig grammatica

Dit is een workshop met handige tips en kant-en-klare formuleringen, om meteen in de praktijk te gebruiken. Grammaticale regeltjes laten we achterwege.

Kennismaken met Spaans:

  • workshop van 2¼ uur, inclusief 15 minuten pauze
  • lesmateriaal
  • kopje koffie of thee
  • leslokaal met airco/verwarming
  • gratis parkeren

Wat kost het?

Ter kennismaking betaal je voor onze ‘Tapitas’ workshop slechts € 20.

Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je lesgeld, als je daarna besluit om een cursus Spaans voor beginners te volgen.

Datum workshop

Woensdag 4 november, van 19.00 tot 21.15 uur.

Hoe groot is de groep?

Tijdens de reguliere Spaanse cursussen werken we met kleine groepen van 3-6 personen. Omdat dit een eenmalige workshop is, kan de groep iets groter zijn. Dus heb je vrienden of vriendinnen die ook Spaans willen leren? Schrijf dan samen in!

Smaakt het naar meer?

Informeer dan na afloop van de workshop vrijblijvend naar onze andere Spaanse cursussen.

Kennismaken met Spaans? Schrijf je nu in!

Woensdag 4 november van 19.00 tot 21.15 uur

Algemene voorwaarden | Privacybeleid