Kennismaken met Spaans

Kennismaken met Spaans doe je in onze eenmalige workshop Tapitas de español. Kleine, maar fijne hapjes met verschillende smaken. Ga je op vakantie naar een Spaanstalig land? Dan heb je er straks meteen al plezier van. Ben je gewoon nieuwsgierig of Spaans leren iets voor jou is? Dit is een leuke manier om het eens te proberen.

Deze workshop is geschikt voor echte beginners, die nog nooit Spaanse les hebben gehad. Ben je allang van plan om eens Spaans te gaan leren, probeer het dan eens! Wie weet krijg je de smaak te pakken. Mocht je je hierna opgeven voor een groepscursus, krijg je de kosten van deze workshop in mindering op de cursusprijs!

workshop Spaans

Eerstvolgende datum: Januari 2022 – exacte datum volgt later.
Prijs: € 20
Smaakt het naar meer? Als je na de workshop besluit een cursus Spaans voor beginners te volgen, wordt dit bedrag in mindering gebracht op je lesgeld.

Wat staat er op het menu?

Begroetingen, uitspraak, eten en drinken, boodschappen doen en wat getallen. Handig om het ijs te breken en om bij de bakker, op de markt of in het restaurant kenbaar te maken wat je wilt in het Spaans. Daarmee heb je in Spaanstalige landen meteen een streepje voor.

Dit is een workshop met handige tips en kant-en-klare formuleringen, om meteen in de praktijk te gebruiken. Grammaticale regeltjes laten we grotendeels achterwege.

We werken met kleine groepen van 3-6 personen, zodat alles behapbaar blijft!

Kennismaken met Spaans:

  • workshop van 2¼ uur, inclusief 15 minuten pauze
  • lesmateriaal inclusief
  • leslokaal met airco/verwarming en veilige afstand tussen cursisten
  • gratis parkeren

Schrijf je nu in!

Algemene voorwaarden | Privacybeleid

    Voorkeursdatum:
    woensdag 22 september om 17.30 uurmijn voorkeur geniet een ander aanvangsdatum / tijdstip