QueBueno
Taalschool QueBueno is de commerciële naam van Snel Spaans Spreken.
(KvK 73152005, btw-nr: NL0024.62.936.B89).

Prijzen cursusgeld
Volg je een taalcursus bij QueBueno als particulier? Voor je plezier, of bijvoorbeeld als voorbereiding op jouw vakantie? Dan is deze cursus vrijgesteld van btw. Dit geldt voor de meeste van onze cursussen.

Volg je een cursus bij QueBueno voor je werk en wordt deze betaald door je werkgever? Dan zijn we verplicht om over het cursusgeld 21% btw in rekening te brengen. De op de website vermelde cursusprijzen zijn exclusief btw. Dit vanwege de btw-vrijstelling voor algemeen vormend onderwijs.

Lesmateriaal
Wanneer het lesmateriaal voor je (reguliere) cursus niet is inbegrepen, kun je het zelf bestellen. Houd daarbij rekening met eventuele verzendkosten. Wil je dat wij de boeken voor je bestellen? Dat kan. Dat kost je niets extra, dus ook geen verzendkosten. Je ontvangt dan een aparte factuur voor het lesmateriaal (inclusief 9% BTW). Deze dient 1 week voor aanvang van de eerste les te zijn voldaan. De boeken liggen dan voor je klaar bij aanvang van de eerste les van de cursus.

Groepsgrootte (bij groepslessen)
Er zijn minimaal 3, maximaal 6 personen per groep. Bij onvoldoende deelnemers voor een cursus behouden wij ons het recht voor een cursus te laten vervallen. De cursus kan uitsluitend worden gevolgd door degene op wiens naam de les is geboekt.

Minimum leeftijd
Voor deelname aan de groepslessen geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. In overleg met de docente kan hiervan in bijzondere gevallen worden afgeweken.

Betaling cursussen
Betaling is uitsluitend mogelijk per bankoverschrijving, na ontvangst van jouw factuur. Zodra er voldoende inschrijvingen voor de cursus van je keuze zijn, ontvang je uiterlijk 1 week voor aanvang de bevestiging dat de cursus doorgaat + de factuur. Deze dien je binnen 7 dagen te voldoen. Wanneer het cursusgeld niet vóór aanvang van de eerste les is voldaan, kun je helaas niet tot de les worden toegelaten. Na aanvang van de cursus wordt er geen cursusgeld teruggestort.

Uitgevallen les
Mocht er een les uitvallen, dan wordt deze aan het einde van de cursus ingehaald.

Deze voorwaarden zijn bijgewerkt op 13-11-2019