De voordelen van privéles Spaans? Lessen afgestemd op jouw leersnelheid en doelen, flexibele planning en een snellere leercurve.

Privéles Spaans – afgestemd op jou!

Met een privécursus Spaans kan een leraar zich echt richten op jou, jouw leersnelheid en wat jij nodig hebt en uit de les wilt halen, terwijl met groepslessen altijd wat geschipperd zal worden: de leraar moet immers rekening houden met alle groepsleden. Dit kan betekenen dat een groepsles wat te langzaam gaat, maar ook dat je juist op je tenen moet lopen om alles te begrijpen en bij te houden. Met privélessen Spaans loop je hier niet tegenaan!

De voordelen van een privécursus Spaans op een rijtje:

  • De leraar kan zich beter richten op jou dan bij groepslessen.
  • Het tempo en de exacte inhoud van de lessen is daardoor meer afgestemd op jouw wensen, snelheid en manier van leren.
  • De lessen zijn intensiever, doordat er geen tijd wordt verloren aan het groepsproces.
  • Je kunt lessen flexibel plannen. Afhankelijk van onze beschikbaarheid proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeurstijden.
  • Je kunt zoveel lessen nemen als je zelf wilt.
  • Je kunt meerdere lessen per week nemen, voor een intensieve taalcursus.
privéles Spaans

Privéles Spaans: les op maat

Omdat ieders situatie verschilt hebben we geen vaste cursusduur voor onze privélessen. De ene leerling wil snel een woordje Spaans spreken omdat hij of zij in een Spaanstalig land op vakantie gaat, een ander heeft Spaans nodig voor zijn werk of studie, en een derde heeft een tweede huis in Spanje en wil steeds beter communiceren met de lokale bevolking. Iedere individuele klant vergt een andere aanpak!

Nadruk op praten en luisteren

Grammatica is onontbeerlijk om Spaans te kunnen begrijpen. In de lessen zullen we daar dan ook de nodige aandacht aan besteden, want het is uiteraard de bedoeling grammaticale structuren te begrijpen en die correct toe te passen. Wat niet het doel is, is om in alle uitzonderingen te verzanden.

De absolute nadruk ligt tijdens de lessen op luisteren en spreken. Want dát is uiteindelijk wat het gros van onze klanten wil: op vakantie in Spanje zich verstaanbaar kunnen maken, en begrijpen wat er gezegd wordt. We richten ons daarom vooral op de praktijk: hoe stel je jezelf voor, hoe vertel je wat over jou en je gezin? Hoe vraag je wat iets kost, hoe het met iemand gaat, en wat je wel of niet leuk vindt? En hoe reserveer je eigenlijk een tafeltje, bestel je netjes een wijntje of vraag je de weg?

Eigen lesmateriaal

We hebben ons eigen lesmateriaal ontwikkeld voor de beginnersniveaus. Dit bestaat uit grammaticale uitleg, luister-, lees en spreekoefeningen. Thuis kun je aan de slag met schriftelijke oefeningen, maar ook met onze gratis woordenapp van Memrise. Daarnaast hebben we een keur aan complementaire oefeningen, waarmee we kunnen inspelen op de behoeften en vragen van iedere individuele klant.

Prijs privélessen

Onze privélessen kosten tijdelijk € 42 per lesuur (75 minuten). Je kunt zelf kiezen hoeveel lessen je in totaal en wekelijks wilt nemen. We zouden deze lessen op flexibele dagen en tijden kunnen aanbieden.

NB: wil je met 2 personen privéles nemen? Dan is de prijs € 47 per lesuur. Elke volgende persoon betaalt daarna € 5 euro extra.

Gratis proefles

Graag nodigen we je uit voor een gratis en vrijblijvende proefles van een half uur, zodat we elkaar leren kennen, jij meer inzicht krijgt in de lesmethode en de leraar in jou. Nadien kunnen we samen een geschikte route uitstippelen en eventuele vervolglessen inplannen, rekening houdend met de dagen en tijden waarop jij beschikbaar bent!