Jessica uit Oosterhout
Ik vind de lessen prima, leuk dat er zoveel afwisseling is in de opdrachten. Zoals eerder aangegeven mag wat mij betreft alles in het Spaans. Dit vergeet ik zelf echter ook regelmatig, maar als je in de les eraan herinnert zou worden dat je Spaans en alleen maar Spaans moet praten, dan pak je het denk ik beter op en is ook meer vergelijkbaar met de mogelijke echte (vaak ongemakkelijke) ervaring in het buitenland. Verder alles dikke mik en helemaal prima! Niks meer aan veranderen.

Carina uit Zevenbergen
Allereerst een erg fijne lesmethode. Duidelijk en overzichtelijk! Caroline (docente) zorgt naast deze lesmethode, dat je Spaans op een zeer goede en leuke manier kunt leren. Ik ga elke week met plezier naar de les en kom thuis met duidelijke en heldere informatie + tips. Caroline is erg duidelijk in haar uitleg en zorgt dat je lastige lesstof kunt onthouden aan de hand van “ezelbruggetjes”. Ze houdt de lessen levendig door je er veel in te betrekken en afwisseling te creëren in luisteren en spreken. Met deze lessen weet ik dat mijn doel, om te kunnen praten met m’n bio-ouders in Colombia zeer haalbaar is.

klanten over hun cursus

Esmeralda, Breda
Open, prettig en echt volwassenonderwijs. Vragen worden duidelijk beantwoord en uitleg net zo lang gegeven als nodig is. Daarnaast leuke methodes om bepaalde oefeningen in te prenten.

Jasper uit Breda
Ik kan niet anders zeggen dat de cursus perfect georganiseerd is. Als mijn drukke agenda het toelaat ga ik ook door naar Con Gusto 2.1 in het najaar. Ga zo door!

Yvonne uit Etten-Leur
Ik heb met veel plezier en enthousiasme de cursus Con Gusto 1.1 gevolgd. Het was voor mij lang geleden dat ik in de “schoolbanken” had gezeten en ik zag er erg tegenop. Het is mij heel erg meegevallen en vooral de manier van lesgeven. Alles is heel duidelijk, heel interactief en ook nog eens heel gezellig. In de lessen zelf heb ik erg veel informatie gehad die ik in de boeken niet heb teruggevonden. De praktijk is nu eenmaal anders dan de theorie. Ik ga zeker met net zoveel enthousiasme door met de vervolgcursus (1.2).