Charles uit Oosterhout
Goed, leuk, relaxed en goed tempo. Kundige lerares. Vertaalvoorbeelden zijn soms wat lastig.

Micha uit Oosterhout
Fijn klein groepje. De lerares legt alles geduldig en goed uit en heeft veel persoonlijke aandacht voor je.

André uit Lage Zwaluwe
Persoonlijke aandacht, internet begeleiding en prettige sfeer. De opdrachten zijn meer voor grote groepen.

Jeroen uit Doetinchem
Uitstekende lesmethode een deskundige docente. De docente maakte dat ik met veel plezier de lessen volgde en deze cursus aan iedereen kan aanbevelen. Als ik niet al naar Spanje moest, had ik de vervolgcursussen ook gevolgd. Hoeveelheid huiswerk: Goed te doen. Mijn Caroline, ga zo door. Bedankt voor de geweldige ervaring.

Olivier uit Breda
Gebruikte lesmethode: Een fijne lesmethode. Mijn cijfer: 9. Presentatie van de lessen: Goed verzorgd. Ook het leren via internet is erg prettig. Mijn cijfer: 9. Deskundigheid docente: Docente Caroline weet wat ze doet en is bovenal erg vriendelijk en geduldig. Mijn cijfer: 10. Hoeveelheid huiswerk: Prima. Mijn cijfer 8. Leslocatie: Prima, mijn cijfer 7. Verbeterpunten: Geen, zie mijn waarderingen. Mijn indruk van de gevolgde cursus: Alles is top!

Jessica uit Oosterhout
Gebruikte lesmethode: Moest er wel een beetje aan wennen. Presentatie van de lessen: Prima! Deskundigheid docente: Prima! Haakt goed in op vragen. Hoeveelheid huiswerk: Oké. Leslocatie: Dik in orde, goede parkeermogelijkheid, goed leslokaal. Mijn indruk van de gevolgde cursus: Prima, ik vind het nog steeds ontzettend leuk. Ik vind het goed dat we met elkaar in het Spaans praten, zo leer je van elkaars fouten en merk je dat het steeds makkelijker gaat. Caroline stimuleert dit goed! Ik ga door met de volgende cursus.

André uit Breda
Gebruikte lesmethode: Mooi en handige lesmethode en gelukkig niet saai. Presentatie van de lessen: Prima! Deskundigheid docente: Uitstekend. Ben blij dat ik ook nog in het Nederlands om uitleg kan vragen. Hoeveelheid huiswerk: Voldoende. Leslocatie: In principe voor de deur en het is gratis. Mijn indruk van de gevolgde cursus: Geweldig, kan niet beter. Heb ooit op de volksuniversiteit les gehad en haakte al snel af, omdat de lessen te snel gingen. Bovendien sprak de docente slecht Nederlands. Kon dus niet echt om uitleg vragen. Ook zat ik daar in een te grote groep (16). Conclusie: Caroline ga zo door, ben hier dik tevreden over de beginnerscursus.

Nelleke uit Breda
Gebruikte lesmethode (Aula 1): Inspirerende, sprankelende methode. Presentatie van de lessen: Prettige sfeer tijdens de lessen, ruimte voor humor, prettige manier van corrigeren. Fijn vond ik de duidelijke manier van uitleggen. Deskundigheid docente: spreekt mooi Spaans. Voldoende persoonlijke aandacht. Hoeveelheid huiswerk: is te veel om het goed te kunnen doen. Leslokaal inspirerend gemaakt. Verbeterpunten: Meer “spelen” met de taal, maar binnen intensieve cursus geen ruimte. Mijn indruk van de gevolgde cursus: Docente heeft veel leuke, speelse tips. Muchas, muchas gracias me encantan las clases. De beste cursus Spaans die ik heb gevolgd (na 2 andere).

Hans uit Breda
Gebruikte lesmethode Aula 1: Fijn boek / afwisselend. Presentatie van de lessen: Lessen vliegen voorbij. Deskundigheid van de docente: Zeer deskundig. Hoeveelheid huiswerk: OK, “een taal leren is hard werken”. Leslocatie: Zakelijk, maar daar is eigenlijk niets mis mee. Mijn indruk van de gevolgde cursus: Kleine groepjes, dus je krijgt veel aandacht! Docent is prima, houdt de vaart er goed in! Lessen zijn afwisselend. De cursus is echt de moeite waard. Ook nog eens gezellig! Opmerkingen: Bij QueBueno is leren afwisselend en leuk. Het is belangrijk om je huiswerk bij te houden. Je merkt dat je vorderingen maakt. Ook doordat er in de les veel Spaans wordt gesproken! De cursus is een echte aanrader.

Vivian uit Zundert
Gebruikte lesmethode: Fijne lesmethode met diverse opdrachten (lezen, luisteren, conversaties aangaan), je leert daardoor op verschillende manieren en het is afwisselend. Duidelijk lesmateriaal. Presentatie van de lessen: Goed verzorgd. Ook de mogelijkheid tot het lenen van boeken/dvd’s etc. is fijn. De uitwisseling van ideeën betreft reizen/muziek is erg leuk. Deskundigheid docente: Veel kennis, duidelijke uitleg. Hoeveelheid huiswerk: Goed te behappen. Leslocatie: Prima. Mijn indruk van de gevolgde cursus: Ik heb de cursus Spaans 1.1 als prettig ervaren, ik werd gemotiveerd en ben verder gegaan met 1.2.