Evaluatie cursus Spaans

Marc Meijs

“Mijn Skype lessen met Norma waren erg leerzaam en leuk. Een deel van de les was altijd gezellig bijpraten over de afgelopen week maar ook over serieuze zaken. Dit was ook precies het doel van mijn lessen, het kunnen spreken met ‘locals’ als ik op reis ben in Zuid-Amerika. Daarnaast behandelden we altijd een nieuw grammaticaal thema en mijn huiswerk. Op deze manier heb ik mijn woordenschat, werkwoorden en grammatica sterk verbeterd in een korte tijd. Daarnaast vond ik het persoonlijk erg leuk om met Norma te spreken omdat ze als Peruaanse goed weet wat er in Zuid-Amerika aan de hand is.

Ik zou Snel Spaans Spreken aanraden bij iedereen die Spaans wilt leren op een leuke, effectieve manier en waar er ook altijd aandacht is voor jou persoonlijke doel en voorkeur.”