Aanbeveling cursus Spaans

Luuk Fontein

“Ik kwam al snel bij Snel Spaans Spreken terecht omdat ik binnen een korte periode een niveau van A2.2 (Europees referentie kader) Spaans moest behalen. Maar ik had 0.0 kennis van deze taal. Dit betekende dat ik privéles moest volgen. Bij Snel Spaans Spreken heeft Norma gekeken wat de eisen waren voor dit niveau en vervolgens haar lesprogramma aangepast om dit niveau te kunnen behalen. Wat ik heel erg fijn vond is dat Norma net zo geïnteresseerd was in het behalen van mijn examens als dat ik dat was. Ik kon altijd uitreiken naar mijn leraar buiten lestijden om als ik iets niet snapte tijdens het leren van de grammatica. Het is fijn om te weten dat Norma uit Zuid-Amerika komt en Rik Nederlands is. Dit geeft het beste van beide werelden omdat ze zich makkelijk in kunnen leven in je leerscenario’s.

Nou kan ik met trots zeggen dat ik mijn SIELE examen met een B1 niveau heb afgesloten. Dit is hoger dan het initiële niveau dat ik nodig had. Dus voor mij heeft het nemen van privélessen bij Snel Spaans Spreken overduidelijk geholpen.”